:D

Hej!
Jag älskar Dubaiiiiii!!!!! Var bara tvungen att säga det;) haha Det är c 30+ varje dag! Så härligt! Det är så coolt för dom har julpynt överallt! På palmerna husen resturangerna allt!!:) Igår var jag i det största köpcentrumet i nästan hela Dubai! Dom hade ett jäääätte stort vinterland där med skidbacke och allt!! Det är typiskt Dubai det är ganska extremt över allt! Haha Jag shoppade även lite där< Köpte två trljor på Gant och Juicy! Hde inte råd med något mer haha det är inte mycket rea:( Om några dagar ska jag åka till Världends högsta hus! Cooiolt! ;) Imon ska jag åka till Abu Dhabi och bo på Paris Hilton pappas hotell coolish man äää!! Haha
 
 

Dubaii! :))

Imorrrrn  åker jag och familjen till Dubaiiii!!!!AAAAAAAAaaa!!! Så taggad! :D Jag ska vara där i 2 och en halv vekor, så tyvärr kommer jag inte kunna blogga så mycket.. :( Men jag ska göra det så fort jag får chansen! :P
Hoppas ni är fotfarande med oss om några veckor för då kommer jag att pumpa på bloggen med allt jag har köpt osv! :) + Så blogger jag jue lite i Dubai!
Hejdå bloggen!! :*

rörigt...

Tjolaahoppsanheej! 
Det går inte att få upp den tredje delen av frågestunden men den var ändå jättekort vi sa bara hejdå.. hehe:) Hoppas ni tyckte det var kul med frågestund och ni tyckte att frågorna var bra:-)
Idag så har min kusin filip "fest" för han har precis fyllt 20 år så det ska bli kul att träffa honom och alla kusiner innan vi åker. 
Xo Alice♥
Bild från i skolan:) Hahah btw glöm inte att följa @alicealmgren på instagram:)

Frågestund del 1:)


Frågestund del 2:)


Frågesstunden:)

Hejj!
Vi har gjort frågestunden nu, den blev i tre delar hehe. Videosarna håller på att laddas upp och den andra delen kankse kommer upp lite före men håll ut och börja titta på del 1:)
Xo Alice&Alex♥

Frågestund...:)

Glöm inte bort våran frågestund, vi kommer svara på frågorna imorn eller på måndag så fråga på innan det är försent:)
http://gulteefult.blogg.se/2012/december/fraga-pa-d.html
Våra kompisar har också en frågestund på sin blogg så gå in och skriv några frågor och läs deras underbara blogg http://kiwi.blogg.se/ :))
Xo Alice<3


Lucia<3

Idag var det ju Lucia:) Vi började halv nio och jag hade med mig jättemycket glitter så Johanna, Milla, Alexandra, Nellie och Karin lånade av mig och alla vi hade glitter i håret. Det var luciatåg i aulan, det var fint och man världens julkänsla. Det var shitläskigt när man kom till skolan gör det var heelt nersläckt...... Vi fickade också med klassen och sen började vanliga lektioner...:')
Xo Alice<3


Antingen eller?

Hejsan!
Jag kör en antingen eller:) Några kanske kommer två gånger men då är det för att jag har kopierat dom från google så det kan bli samma två gånger men you should survive.... 
 
Antingen eller?
 
Jeans - Klänning
 
Lakrits - Choklad?
 
Pizza - Hamburgare?
 
Sjunga - Dansa?
 
Film - Bok
 
Julafton - Födelsedag
 
Blond - Brunett
 
Christina Aguilera - Britney Spears
 
Lipstick - Lipgloss
 
Rosa - Lila
 
Blåa ögon - Bruna ögon
 
Tv - Dator
 
Hockey - Fotboll
 
Äpple - Apelsin
 
Morgon - Kväll
 
Guld - Silver
 
Vinter - Sommar
 
Stan - Landet
 
Sko - Sandal
 
Svart - Vit
 
Långt hår - kort hår
 
Klänning - kjol
 
Lägenhet - hus
 
Ring - halsband
 
Jordgubbe - Hallon
 
Sverige - Norge
 
Jeans - leggings
 
Bil - buss
 
Nagellack - läppstift
 
Nyår - Midsommarr 
 
 Bada - Duscha
 
 Choklad - Vanilj
 
Ful & lycklig - Snygg & olycklig 
 
Lyx - Budget 
 
Sola - Bada
 
Pool - Havet
 
Skidsemester - Solsemester
 
Planering - Spontanitet 
 
Glass - Godis
 
Stökigt - Organiserat
 
Bio - Teater
 
 Svensk sommar - Charter
 
 Julafton - Midsommarafton
 
Skånska - Göteborgska

 Desperate housewives - Sex & the city

 Kaffe - Te

 Pizza resten av livet - Hamburgare resten av livet

 Banta - Träna

Spara - Slösa

 Shoppa på nätet - Shoppa i butik

 Fota - Bli fotad

 Ramlösa - Loka

Tidning - Bok

 Ge - Få

Förrätt - Efterrätt

 Kyckling - Fisk

 Mjölk - Vatten

 Älskad - Framgångsrik

 Skräckfilm - Romantisk komedi

Mc donalds - Max

 Popcorn - Chips

 Grabbkväll - Tjejkväll

 Frukt - Grönsaker

 Hund - Katt

 Brun utan sol - Solarium

 Kjol - Shorts

 Mössa - Keps

 Snacka skit - Snacka politik

 Familj - Vänner

 ↓↓Lite random teenager posts↓↓
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Xo Alice♥
 

Snabb bloggning:-D

Jag glömde berätta igår att på hötorget i sthlm så såg jag och vinka till Tom Cruise!!:)omg!! Han såg lite gammal ut men ändå snygg! Alla tjejer var typ helt galna haha;-)
cya! Alex


Där är han:*

Fråga på!!! :D

Haajj!!
Idag hade vi rekord på läsare!!! Yeeey!!! Tack!! :P
Men jag tänkte att det var dags för lite Q/A dags! (Q/A=Ni frågar i komentarerna och vi svara sen!) :)Kuuul! Hahah! Men fråga vad ni vill det kan vara allt från himel till jord :P Alice och jag kommer att göra en video om några dagar där vi svarar på allas frågor! Så Fråga på!! :*
xoxo Alexandra+ lite Alice;)
Cya
 
 
Så här deprimerad kommer jag att bli om ni inte kommenterar... Just kidding!!!! Hahhah Im so funny!! XD LY!!!
 

Happyyy!!!

Är såååå himla glad nu!!! Jag har en H.P.I mössa med två bollar, en lila och en vit. För några veckor sedan tappade jag bort den vita bollen (man kan byta) och har varit tvungen att ha den lila hela tiden även fast jag inte velat. Jag har letat lite efter bollen men inte hittat den men så ikväll tänkte jag att jag skulle leta lite och jag hittade bollen efter typ 30 sekunder!! Soooo happy!<3
Var bara tvungen att blogga om det...
Xo Alice <3


Jag vet ser lite muppad ut:P

Den blev inte så bra haha men,men här är den!<3


Sephora<3

Hej!
I det här inlägget tänkte jag visa alla produkter jag har från Sephora. Jag har köpt det mesta utomlands men det finns att köpa i Täby Centrum nu också:) 
 
Puder, jättebra:)
Ett "paket" så att man kan göra "smokey eyes". Det är ganska svårt men blir fint om man lyckas. Det är 6 stycken steg, så fyra ögonskuggor en kajal och mascara.
Två glitter ögonskuggor. Dom är géle liknande i konsistensen men när man sätter det på öggona torkar det och blir som vanlig ögonskugga. En är i silver och en i guld:)
En rouge från Sephora i rosa färg. Den är väldigt fin och bra. 
En parfym med vanilj/créme brule doft. Den luktar fantastiskt! Tyvärr är den nästan slut...kanke blir en ny i U.S.A:)
En parfym i samma doft som i den ↑ över fast i reseflaska. Den är alltså mindre så att man ska kunna ta med sig den utan att behöva släpa. 
En parfym i en underbar jordgubbsdoft:) Den är i en extra fin flaska, haha:) 
En roller som man ska ta under ögonen så att man ser piggare ut. Den här hjälper jättemycket och ääger, den rekommenderras verkligen om ni har svarta ringar under ögonen:)
 En mintsspray som man ska ta om man har dålig andedräkt:j
Två stycken duschkrämer som luktar supergott:) Brukar anvönda en rosa som luktar hallon men den är slut tyvärr:(
En lotion som luktar gott men som är väldigt rinnig vilket är synd:(
En peeling med hallondoft:) den är jättebra:)
Två badkuber som luktar jättegott:)
och sist men inte minst en body butter med hallondoft den också:)
Det var allt jag hade från Sephora haha:)
Xo Alice♥
 
 

Ralph Lauren

Hola!
I lördags var jag och mammsen på en Ralph Lauren outlet i stan och där köpte jag en ny blus:) Den är jääääättefin och jag är suuuperduuuper nöjd! Den är grön men deet är väldigt svårt att förklara för den är grönblank typ...
Här är den...fin va?? Älskaar den! Som alla andra klädesplagg är den mycket finare på men har ingen bild där jag har den på mig kan kanske lägg upp det någon annan gång. Blusen kostade 300kr men det var väldigt mycket rabatt eftersom att det var outlet:) 
Här är inbjudan till outleten så alla får inte gå utan man måste stå på en lista för att få komma in:) Den började i fredags och sista dagen var i lördags och jag och mamma brukar vara där tidigt så att man får tag i dom bästa kläderna men eftersom att vi åker till USA snart så känns det onödigt att shoppa loss tio dagar innan hehe:)
Nu ska jag sova...Xo alice

Ciao!

Igår var jag och shoppade lite! :) Funny!!! Jag köpte en kläning, strumpbyxor och ett jätte coolt nagelack! (Ni ska få se bild) jag köpte det för att idag ska jag vara på en fest. Som jag redan har varit på, haha förvirrat! :P
Nu ska ni få se lite bilder på kläderna jag hade på mig på festen! :P
 
En svart klänning med spets där uppe.:) Köpt på hm för typ 300 kr. No expensiv shit! Hahha :P Ett par skogsgröna strumpbyxer köpt på hm för cirka 100 kr.
 
 
Rött nagelack Depend för 25 kr. :)
 
Spets överdelen:P
 Klar!
Det var allt!
xoxoxn Alexandra :D
Ps ni kan väl strunta i bakrunderna på bilderna XD

Vet inte vad jag ska skriva:)

Det är Fidayyy today!! yeey!!
Idag har jag varit hemma hos Amanda (en frindee) På slutete blev det lite vilt;) Hahah! sen gick jag hem drack lite glööögg, my favorite! Efter det åt jag middag som var typ skaldjur:) Det var helt k. Men ehh nu ska jag köpa godis på Hemköp vid obsevatoriegatan ett tips så har dom lösvikt där för bara 50 kr kilo =O Yummy!! Efter som det är Freeedag så är det säkert någon bra film på trean :)
cya!!! Alexandra <3
GE MIG!! XD

Godnatt<3

Hejsansvejsan!
Idag var jag först i skolan och sen åkte jag till ridningen:) på ridningen var det kallt men väldigt kul vi hoppade!!:) yay tyvärr kommer jag missa en 3 stycken lektioner när jag är i U.S.A:(
Idag när jag satt hemma vid mitt skrivbord hittade jag en post-it lapp med ett meddelande till mig från Cassi:) Man blir så glad när man hittar något roligt, hon hade skrivit den för några veckor sen och jag hade inte märkt det så lite fail hahah:)) (bild kommer)
Imorgon ska jag göra efterrätter till min pappas 50-års fest som är på lördag...så det kommer nog ta ett tag men det blir kul:) Sen är festen på lördagen och på söndagen ska jag plugga och gå på Adventsfika hemma hos min kusin:) Fullt upp....
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova ville bara säga hej<3
Xo Alice
Här kommer lite random bilder från idag:-)


Mary Kay!

 
Hola!!
Hur går det där hemma bakom skärmana?!:P Har ni det braaa!? Hahah:p
Idag skulle jag vilja göra en liten spontan hiss!! :) För nu när det är så piiiiip kallt, så blir både händerna och  läpparna torra och obehagliga :( Och det är ett Stort problem, som jag tror att många har! Åhh man vet inte vilka krämer man ska ta och bla, bla, bla. Så nu skulle jag vilja rekomendera och hissa en jättebraa kräm för hela ansiktete. Den heter  Mary Kay och är jätte fet och bra kräm! ? Visst låter det mysigt när jag skriver att den är jätte fettig!! XD Näää men den är super bra! Så jag rekomenderar stort! Jag vet tyvärr inte hur mycket den kostar och vart man kan köpa den :( Men man kan säkert köpa den på någon skönhets butik eller där dom säljer krämer! Hahah!
xoxox Aliiixxxiii :*
 
 
Den största krämen är den jag rekomenderar deom andra har jag inte testat! :) LY  :)
 

SSSSNNNÖÖÖ!!!!!!!! =O

 
Tjäääna!!
Shiiieeet vad mycket det snöar!!!! Omg!!! Det snöade typ 30 cm i natt!!=O Det var världens snöstorm när jag gick till skuuulan + så frööös man!! Brrr! =P Men samtidigt är det suuper cozzzy!!:) Hahah:)  Jag älskar vintern!!! Men jag brukar bara tycka det i   typ några dagar!:p Haha, men man ska ju åka till Dubai den 18 december till den 3 januari! Aaaaaa längtar, tänk attt inte se ut som ettt spöke utan att vara bruun!!!
Idag åkte Alice och jag först hem till mig, vi chillade lite, hade lite roligt:D hihi
Sen var jag tvungen och vaccinera mig! Buuu :( Så scary!! Hatar sprutor dom gör så piiiip ont!:(
xoxxo Allleeexxxx
 
                     VIIINTER!!=D
 
                                                  DUBAI! Längtar!!

!U.S.A!

HEEJ!
Om 15 dagar exakt åker jag till New York med familjen.
Vi ska vara där i 5 dagar och ha det supermysigt. Gå runt på gatorna. Titta på rockefeller center granen, SHOPPA, och ha en gr8 x-mas♥
 Efter 5 dagar (på julafton) sitter vi på planet på väg till Orlando och kommer fram på förmiddgaen på julafton. Då ska vi fira svensk jul med våra familjekompisar och äta svenskt julbord m.m:)) Dagen efter (den 25, amerikansk julafton) ska vi fira vår familjekompis som fyller år samtidigt som vi firar amerikansk jul:-)) ♥ 
Dagarna efter så ska vi börja jobba oss igenom alla parker, disney, universal och alla hundra som finns:) Vi kommer gå på parkerna i två till tre dagar vi kommer också gå på alla stora malls och handla billigt på rean, aaaaa längtar ihjäl mig! Det är jättebilligt med allt i U.S.A så tänk vad billigt det kommer vara på rean!!
 Den 29 (tror jag) så ska vi bila ner till Miami eller någon annan varm stad där man kan bada och sola:)) 
 
Jag läääääääääääääääääääääääääääääääääääääängtar suuuuuuuuuuuuuuuuuupermycket tills vi åker! 
Jag tror inte att jag kommer blogga så bra när jag är borta men håll ut för när jag kommer hem ska jag bomba med bilder, tips och allt som hänt:)

Hajjj!

@alicealmgren @nylenskan


RSS 2.0